Over Ons

Orient Restaurant

Een mooi, gezellig en stijlvol restaurant

Al 33 jaar staat Orient Spijkenisse bekend om zijn handgemaakte verse pizza’s, all you can eat spareribs, overheerlijke pasta’s en meer. U bent van harte welkom in ons restaurant. U kunt ook bestellen via de website of telefonisch via 0181625449

grillroom-orient-interieur
orient-heerlijke-maaltijden

Oriënt: een begrip in Spijkenisse

Een hapje mee eten of snel iets komen afhalen, het kan allemaal. Bij Oriënt is het gezellig en hebben we aandacht voor elkaar.

 

Bij gezelligheid hoort lekker eten. Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in een van onze favorieten, zoals een heerlijke burger met friet of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade. Wij maken het voor je klaar. Op elk moment van de dag, van lunch tot diner en van kopje koffie tot late middagsnack.

 

Onze gasten komen graag bij ons, en dat is een mooi compliment. We vinden het belangrijk dat jij je welkom voelt. We staan altijd klaar voor iedereen.

Reserveer alvast je tafel voor een heerlijke maaltijd bij Oriënt! Neem al je vrienden en familie mee voor een onvergetelijke momenten bij Restaurant Oriënt

Open een chat
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Klik om met een van onze vertegenwoordigers op WhatsApp te chatten of stuur ons een mail: info@orientspijkenisse.com